De Lairesse Bouwmanagement bv - KvK 34139656 - Generaal Vetterstraat 77 A - 1059 BT Amsterdam - disclaimer

Marcel

Bracha

Eric

Jessie

Robert

Bracha Bos (1980) deed als studiestage HBO Makelaardijleer bij De Lairesse Bouwmanagement onderzoek naar onderhoudsbeheer bij Verenigingen van Eigenaren. Na een aantal jaren gewerkt te hebben bij een projectontwikkelaar is zij sinds 2010 werkzaam als officemanager en VvE beheerder bij De Lairesse Bouwmanagement.

Bracha beheert VvE’s waarin ook huurders zijn vertegenwoordigd; van kleine onderhoudsverzoeken en klachtenbehandeling tot de complete administratie van de onderhoudsplanning en energielevering.

 

E-mail: bb@delairesse.com

De Lairesse

B  O  U  W  M  A  N  A  G  E  M  E  N  T  

bv

 
 

De Lairesse

BOUWMANAGEMENT  bv

Bracha Bos (1980) deed als studiestage HBO Makelaardijleer bij De Lairesse Bouwmanagement onderzoek naar onderhoudsbeheer bij Verenigingen van Eigenaren. Na een aantal jaren gewerkt te hebben bij Bouwfonds is zij sinds 2010 werkzaam als officemanager en VVE beheerder bij De Lairesse Bouwmanagement.

Bracha beheert grote VVE’s waarin ook huurders zijn vertegenwoordigd, van kleine onderhoudsverzoeken en klachtenbehandeling tot de complete administratie van de onderhoudsplanning en energielevering.

De Lairesse Bouwmanagement bv - KvK 34139656 - disclaimer

Generaal Vetterstraat 77 A - 1059 BT Amsterdam