De Lairesse Bouwmanagement bv - KvK 34139656 - Generaal Vetterstraat 77 A - 1059 BT Amsterdam - disclaimer

Jessie van der Linden (1962) studeerde HTS Bouwkunde in Den Bosch. Na haar afstuderen is Jessie letterlijk in de bouwkeet begonnen: als werkvoorbereider en aannemer. Daarna maakte zij de oversteek naar de rol van opdrachtgever en werkte zij in opdracht van een institutioneel belegger aan het beheer van de onroerend goedportefeuille. Vanaf het eerste uur van De Lairesse Bouwmanagement is Jessie verbonden aan het bedrijf. Eén van haar eerste grote opdrachtgevers was de N.V. Bank voor de Bouwnijverheid, tegenwoordig NeWoMij.

NeWoMij verzorgt het administratief beheer van veel VVE’s en De Lairesse Bouwmanagement doet op verzoek van NeWoMij en het VVE bestuur het technisch beheer.

De visie van Jessie is dat je als opdrachtnemer een persoonlijke relatie moet kunnen opbouwen met de VVE, maar ook met het gebouw zelf. Door bouwfouten of achterstallige zaken voelen mensen zich niet altijd meer helemaal gelukkig of onzeker omdat het huis gebreken vertoont. Haar passie is mensen te helpen zich weer trots te voelen op hun gebouw.

 

E-mail: jvdl@delairesse.com

Marcel

Bracha

Eric

Jessie

Robert

De Lairesse

B  O  U  W  M  A  N  A  G  E  M  E  N  T  

bv

 
 

De Lairesse

BOUWMANAGEMENT  bv

Jessie van der Linden (1962) studeerde HTS Bouwkunde in Den Bosch. Na haar afstuderen is Jessie letterlijk in de bouwkeet begonnen: als werkvoorbereider en aannemer. Daarna maakte zij de oversteek naar de rol van opdrachtgever en werkte zij in opdracht van een institutioneel belegger aan het beheer van de onroerend goedportefeuille. Vanaf het eerste uur van De Lairesse Bouwmanagement is Jessie verbonden aan het bedrijf. Eén van haar eerste grote opdrachtgevers was de N.V. Bank voor de Bouwnijverheid, tegenwoordig NeWoMij. NeWoMij verzorgt het administratief beheer van veel VvE’s en De Lairesse Bouwmanagement doet op verzoek van NeWoMij en het VvE-bestuur het technisch beheer.

De visie van Jessie is dat je als opdrachtnemer een persoonlijke relatie moet kunnen opbouwen met de VvE, maar ook met het gebouw zelf. Door bouwfouten of achterstallige zaken voelen mensen zich niet altijd meer helemaal gelukkig of onzeker omdat het huis gebreken vertoont. Haar passie is mensen te helpen zich weer trots te voelen op hun gebouw.

E-mail: jvdl@delairesse.com

Marcel

Bracha

Eric

Jessie

Robert

De Lairesse Bouwmanagement bv - KvK 34139656 - disclaimer

Generaal Vetterstraat 77 A - 1059 BT Amsterdam