De Lairesse Bouwmanagement bv - KvK 34139656 - Generaal Vetterstraat 77 A - 1059 BT Amsterdam - disclaimer

Marcel

Bracha

Eric

Jessie

Robert

De Lairesse

B  O  U  W  M  A  N  A  G  E  M  E  N  T  

bv

Robert van Stek (1967) werkt sinds 2014 bij De Lairesse Bouwmanagement. Hier kon hij zijn passie voor bouwkunde verder uitbouwen nadat hij aan de andere kant van het ‘spel’ heeft gestaan. Want na zijn opleidingen MTS en HTI Bouwkunde en Weg en Waterbouw is hij begonnen bij grote aannemersbedrijven in Amsterdam. Daar leerde hij van werkvoorbereider tot volledig projectverantwoordelijke de constructiekant van bouwprojecten tot in detail kennen. Die kennis komt hem als VvE-beheerder en toezichthouder zeer van pas om namens de klant aannemers en uitvoerders aan te sturen.

Robert houdt van het contact met de VvE-bestuurders om complexe onderhouds-problemen te analyseren of bouwfouten op te sporen en samen tot een duurzame oplossing te komen.

 

E-mail: rvs@delairesse.com

 
 

De Lairesse

BOUWMANAGEMENT  bv

Robert van Stek (1967) werkt sinds 2014 bij De Lairesse Bouwmanagement. Hier kon hij zijn passie voor bouwkunde verder uitbouwen nadat hij aan de andere kant van het ‘spel’ heeft gestaan. Want na zijn opleidingen MTS en HTI Bouwkunde en Weg en Waterbouw is hij begonnen bij grote aannemersbedrijven in Amsterdam. Daar leerde hij van werkvoorbereider tot volledig projectverantwoordelijke de constructiekant van bouwprojecten tot in detail kennen. Die kennis komt hem als VVE-beheerder en toezichthouder zeer van pas om namens de klant aannemers en uitvoerders aan te sturen.

Robert houdt van het contact met de VVE-bestuurders om complexe onderhoudsproblemen te analyseren of bouwfouten op te sporen en samen tot een duurzame oplossing te komen.

Marcel

Bracha

Eric

Jessie

Robert

De Lairesse Bouwmanagement bv - KvK 34139656 - disclaimer

Generaal Vetterstraat 77 A - 1059 BT Amsterdam